Des de 390€ amb el primer any de hosting onclòs

En els temps que còrren, les empreses han de tenir una presència forta a internet per donar-se a conèixer efectivament i donar una imatge de renovació i actualització.

En CITEM podem oferir-li serveis de creació de pàgines web tant per a empreses com si el que vol és realitzar la venda en línia de qualsevol producte o servei a tot el territori espanyol. A més, podem oferir-li serveis de creació de marca, auditories sobre el posicionament en els principals cercadors entre d’altres.

Oferim creació de webs o botigues en línia a la seva mida, amb manteniments mensuals o anuals, en tot el territori espanyol.
Li gestionem tots els tràmits per allotjar la seva pàgina web i adquirir el seu propi domini a internet a través del qual, donar-se a conèixer. Els nostres servidors d’allotjament web gestionats per nosaltres li donaran la tranquil·litat de saber que la seva web està un lloc conegut i ben gestionat.
Realitzem pràctiques de màrqueting en línia promocionant la seva empresa a través d’internet. Apliquem millores en posicionament de resultats de cercadors com google o bing. Dissenyem logos corporatius, flyers, cartells de propaganda, roll-ups o el que necessiti.