Cada minut, centenars de milers de ciberatacs se succeeixen per tot internet. No necessàriament ha d’haver algú darrere d’aquests atacs, en la majoria d’ocasions les infeccions ocorren per accident o per no disposar d’uns sistemes prou segurs. Sabem l’important que són les seves dades i del que desastrós que podria arribar a ser la pèrdua d’aquests. La filtració o la seva destrucció, podrien comprometre la imatge de la seva empresa, arribant fins i tot a posar en perill la seva cartera de clients o la continuïtat del seu projecte empresarial.

En CITEM disposem de personal qualificat per donar suport i ajudar davant la possibilitat que aquests fets succeeixin. Fem auditories de seguretat personalitzada per fortificar la seva infraestructura, analitzem la seva política de protecció de dades respectant la nova normativa europea RGPD per garantir la seguretat, a més de molts altres serveis. A continuació, pot veure tot el catàleg de serveis que podem oferir-li fins al moment.

No dubti en contactar amb nosaltres sense compromís.

Realitzem tests d’intrusió en els seus sistemes per detectar falles. Activitats de pentesting i ethical hacking l’ajudaran a solucionar possibles deficiències de la seva infraestructura i minimitzar riscos davant possibles atacs informàtics.
Mitjançant les auditories de seguretat, integrals o per sectors, podem detectar i corregir errors en els sistemes.
Un bon programari de gestió de còpies de seguretat juntament amb una bona política de restauració, li donarà la tranquil·litat necessària davant desastres informàtics. Recuperem les seves dades en cas d’esborrat accidental.